Nos, elszántam magam végre a változásra.

Tanulmányaim olyan pontra érkeztek, ahol muszáj belátnom, hatalmas bejegyzésekre egyszerűen nincs időm. :)

Épp ezért szeretném facebook-központúvá tenni az aktivitásom. 

Javaslom mindenkinek, hogy lájkoljátok a blogot ott is, és fasza dolgokat fogok megosztani. Közvetlenebb párbeszédre is ad módot, hiszen külön nem kell regisztrálni hozzá, elég, ha Facebookotok van.

Tehát: https://www.facebook.com/embracethefat

Azért majd próbálok nagyobb bejegyzéseket is kreálni, de a vizsgaidőszakkal a nyakamon nehéz lesz. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://embracethefat.blog.hu/api/trackback/id/tr376950327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2017.03.25. 16:03:48

Tulajdonképpen már maga az elnevezés is félrevezető és arcpirítóan hazug. Ezt a mozgalmat nem kövér aktivizmusnak kellene hívni, hanem a kövér NŐK aktivizmusának. Vegyük pédául az amerikai civil szervezetet, a NAAFA-t (National Association to Advance Fat Acceptance, A Kövérség Elfogásának Elősegítésére létrejött Nemzeti Szövetség), akkor azt tapasztaljuk, hogy tagjai között szinte kizárólag nőket találunk és a tumblr közösségi oldalon futó “test pozitív” (body positive) pornó blogokat is mind nők üzemeltetik. Vagy Önök ismernek akár egy Férfi aktivistát is, aki a kövérek elfogadásáért küzdene? Na, ugye! Bezzeg az aktivista nők neveit mindenki kívülről fújja: Kate Harding, Melissa McEwan, Lindy West, Kira Nerusskaya… vagy nálunk Antoni Rita és Szatmári Réka, a mi két túlsúlyos feminácink.

www.huffnagelpista.com/blog/a-dagadt-nok-nem-erdemelnek-egy-fikarcnyi-szeretetet-sem
süti beállítások módosítása