Nyugodtan írjatok. Jöhettek, ahányan csak akartok. De nem számít, amit írtok.

A testemet tisztelem, mert ez az egy van. Ebben élek, ezt használom. Ezért szeretnem kell.

Bárki, aki mást mond, nem számít. 

Írhattok bármilyen csúnyát, degradálót, vagy kioktatót, az nem érdekes. Ti sem vagytok érdekesek. Csupán utálkozni jártok valahova, ami rólatok állít ki szegénységi bizonyítványt. A saját bizonytalanságotokat próbáljátok legyőzni így és nagyon rossz úton jártok. Nem lesztek előrébb az életben azzal, ha másokat utáltok. 

Nincs szükségem divattippekre és életvezetési tanácsokra. Halad az életem, dolgozok, tanulok, szeretem a barátaim és a családom. 

Nem számítotok SEMMIT SEM. 

Ne várjátok el viszont, hogy ha utálattal és lenézéssel közelítetek felém, akkor én minden alkalommal mosolyogni tudok. Ember vagyok én is, vannak jobb és rosszabb napjaim. 

De én legalább próbálok jobb lenni. Keményen küzdök azért, hogy elfogadjam magam, segítek, hogy ez másnak is menjen. Megvédem azt, akinek védelemre van szüksége és erre teszem fel az életem. Én jó ember vagyok, ti hogy számoltok el magatokkal? 

Ha ti késztetést éreztek arra, hogy utálatos dolgokat írjatok másoknak, attól nem én leszek rossz. Az a ti saratok. Tehát akárhány negatív vélemény is kerül a blogomra, nem ér semmit. Nem legitim és nem érvelhettek azzal, hogy mindenki így gondolja, tehát tény. 

Nem gondolja így mindenki. A TI negatív véleményetek nem tény. Csak próbáljátok magatokat jobbnak feltüntetni azzal, hogy tényként állítotok be valamit, mintha nem tehetnétek ellene. Hát de, tehettek. Senki nem születik úgy, hogy utálni fog másokat. A gyűlölet választás kérdése. Ti ezt mind választjátok És aki az utálatot és gyűlöletet, mások megalázását választja, az rossz ember. A rossz ember véleménye pedig mit sem ér. 

Minden jót! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://embracethefat.blog.hu/api/trackback/id/tr165457234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marciellino 2013.08.12. 10:37:23

Előre látom és előre leszarom a sok eljövendő ritka értelmes kommentet. :D Magam sütöm el a "buzikkal seggriszáló hájas disznóbálna véleménye nem számít, nem a kedves, okos és roppant sportos kommentelőké"-t, több fantáziát használjatok legalább az ilyeneknél. :D Vagy csináljatok valami értelmeset.

fat.acceptance 2013.08.12. 10:44:09

@Marciellino: Ezt a disznóbálna dolgot meg kéne próbálni biológusoknál. :D Milyen cuki lenne már egy turcsi orrú, rózsaszín bálna :DDDD Egyébként meg igazad van. :D

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2013.08.12. 12:04:27

1. Velemeny es eleve az, hogy ide jovunk olvasni es kerdezni nem egyenlo utalkozassal.

2. Akinek nem tetszenek mondjuk az elozo poszt kepein levo lanyok, nem feltetlenul homofob, nem buzizik es nem csak itt, hanem sehol sem (pl en).

3. Elozo poszt kepein van, aki szerintem jol nez ki, es van, aki nem. Izlesek es pofonok. Azert szol hozza az ember, mert kiteszed egy nyilt forumra es adott a kommenteles lehetosege.

4. Ti nezitek le az oldal latogatoit az ilyen megnyilvanulasokkal.

5. Nem latnam, hogy tul sok tulsulyos ember jonne ide segitsegert. Valoszinuleg azert, mert az egesz egy en-kozpontu dolog, csak rolad szol es csak az "welcome", aki szamodra tetszo, pozitiv dolgot ir. Ez pedig visszatetszo.

6. A baratsag szep dolog, lehet es kell is a masikat tamogatni, es lehet szolni, tanacsot adni akkor is, ha a masikkal elszalad a lo.

7. Nekem nem fog fajni, ha nem jovok tobbet ide olvasni, miutan legyulkozoztok, lebuzizoztok, stb. Neked lesz egy emberrel kevesebb olvasod. Erre az emberre ellensegkent nezel, pedig erdeklodesbol jott ide es ha nem lennel ilyan csokonyos, szuk latokoru, akkor talan meg tamogatni is tudnalak lelkiekben.

fat.acceptance 2013.08.12. 15:32:34

ha te szerinted nem vagy utalkozo, miert veszed magadra? vannak itt meg akik nem utalkoznak, nekik nyilvan nem szol. egyebkent eleg erdekes volt a stilusod, es nem latszott belole semmilyen tamogatas. de messze nem te vagy itt a fo tema... vannak ugye egyszeru "fordulj fel, dagadek" jellegu dolgok is. de szo lehet arrol is, hofy ha mar megtalaltam, mi kell...ne akarja mas megmondani, mi kell. mert tudom. a segitseg pedig nem ugy zajlik, hogy jaaaj szia segiiits mar. tobben olvassak, mint ahanyan ide publikusan irnak. attol,h nem lathatoak, meg nem jelenti azt, h nem is leteznek.

fat.acceptance 2013.08.12. 15:40:15

egyebkent.persze, a velemeny nem egyenlo az utalkozassal. a kerdezes sem, de ha ertelmesen valaszolol rgy kerdesre es valaki huszadjara is ertetlenkedik, pedig 19x elmagyaraztam neki...az mar felveti h esetleg kotekedik, direkt. az utalkozas egyenlo az utalkozassal. nem a velemeny........ de az irasoknak is van stilusa meg tartalma. ha rossz velemennyel vagyok valamirol, ezt nem irom le olyan helyen ahol az adott dolgot szeretik, mert minek? nem az en helyem es kesz.

fat.acceptance 2013.08.12. 15:44:29

a gond az,h a kovereknek valahogy mindig meg akarjak mondani, mit kezdjenek magukkal, mit vegyenek fel, mit egyenek, mit csinaljanak a szabadidejukben....ja, meg az egeszsegi dolog...pff mintha soha nem hallotta volna senki a veszelyeket, ja... az ilyen megmondasok olyan foloslegesek. es igen, rosszindulatuak. van stusom, aszerint oltozok. nem aszerint ah masnak kenyelmesebb. vannak hobbijaim, stb...van eletem, ugy elem, ahogy elem.... ennyi.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2013.08.12. 17:04:50

Hogy miert veszem magamra? Talan azert, mert eddig egyszer sem (most sem) voltal kepes normalis stilusban valaszolni (ugy, hogy abbol ertelmes beszelgetes alakuljon ki).
Hogy miert nem ertem huszadjara sem, mi a celod? Mert egy csomo ellentmondast erzek abban, amit irsz.

Az utolso bekezdesere (kovereknek meg akarjak mondani): nem csak a kovereknek akarjak megmondani. Minden retegnek megvan a maga megmondoember-retege, ha lehet ilyen hulyen fogalmazni. Legyen az vekony, kover, egyedulallo, csalados, stb. Es vannak mindenkinek megfelelni vagyo emberek (mint pl te), es vannak olyanok, akik leszarjak, es csak az altaluk mervadonak tartott emberek velemenyevel foglalkoznak.
Te most ugy csinalsz, mintha leszarnad masok velemenyet, holott epp az ellenkezot csinalod: kicsikarod azt es utana a masik fejehez vagod.

fat.acceptance 2013.08.12. 17:11:12

@afromagyar: ez egy segito, pozitiv blog. nem csikarok ki negativat, de amugy ja, leszarom, jobb napjaimon... de a lenyeg, h miert akarnak az emberek rondakat irni oda, amit utalnak, rossznak tartanak? annyiban is hagyhatnak, es elfogadhatnak,h van,akinek segit, hat segitsen. de ha nem hagyja annyiban, akkor szamitson ra, h nem biztos h cuki leszek...nem kotelezo ugyanis szemetekkel cukinak lennem.
jaj es mit nem ertesz meg? ha komolyan erteni akarod, bar eddig nem tunt igy, akkor elmagyarazom sokadjara, csak kerlek a folosleges ???-ket meg aztadedurva jellegu dolgokat hagyd el...csak kerdezd meg, amit nem ertesz.

cxc 2013.08.12. 19:10:54

tipp : hanyagold a kommentekre adott válaszokat :-) próbáld ki, hogy csak magadra és a bejegyzésekre koncentrálsz :-)

fat.acceptance 2013.08.12. 19:17:24

@cxc: bar alapvetoen nem erintenek meg, nem hagyom hogy csak ugy alazzanak :) felemelem a hangom, megszolalok... mert nem kell csendben turnom, hogy rosszakat mondanak. nem lehet szo nelkul hagyni, mert akkor folytatodik... fel kell szolalni minden utalkozas ellen.

cxc 2013.08.12. 19:26:49

nincs idegesítőbb annál egy provokátornak ha le se tojják azt amit ír :-)
na mindegy ez a te háborúd csináld ahogy gondolod, de nem nyerhetsz ... így inkább... de te majd kitalálod magadtól is... ha :-)

fat.acceptance 2013.08.12. 19:36:34

@cxc: csakhogy engem nem ok erdekelnek. nem nekik irok. hanem a hozzam hasonloknak. hogy lassak, van aki nem a hangos utalkozokkal van, hanem elfogado. ezt azok miatt fontos kiemelni, nem a provokatorok meggyozese miatt. azokat semmibe nem nezem, miert akarnam meggyozni oket? akik elszenvedoi az utalatnak, azokat akarom meggyozni, hogy nem, az utalatos hangoskodoknak nincs igaza csak azert mert hangos es utalkozik...

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2013.08.12. 21:11:47

@fat.acceptance: konyorgom, mutass mar ra, hol utalkoztam, hol tamadtalak, hol irok rondakat rolad. Ja, nem tudsz ilyet. Akkor miert nekem jossz azzal, hogy "jajacsunyabacsikcsunyakatirnaknekem"? En csak kommunikalni probalok veled, sehol egyetlen serto mondatot nem talalsz tolem, vagy ha valamin megsertodsz, amit irtam, akkor nagyon erzekeny vagy.

Leirom meg egyszer (en is leirtam mar parszor, de azt meg te nem erted...), mit nem ertek: el akarod fogadni magad ducin (latod, milyen szepen fogalmazok?), hogy aztan ha megtortenik az elfogadas, lefogyj. Ezt nem ertem, mert ha elfogadod magad, akkor utana miert akarsz lefogyni? Hiszen az elfogadas azt jelenti, jo vagyok ugy, ahogy vagyok. Sot, igy szeretem magam, ahogy vagyok, nem akarok megvaltozni.

Mert ha azt irnad, hogy a blog celja az, hogy mittudomen, tanacsot adj hozzad hasonlo testalkatu csajoknak es lelkileg erositsd oket, elerve, hogy kicsit batrabban is merjenek oltozkodni, vagy netalantan polgarpukkasztas celjabol teszel fel kepeket, mert imadod a trollokat es jokat rohogsz rajtuk, vagy az, hogy a sajat onbizalmad erositsd, mert jelenleg zsakokban mersz csak jarni, de szeretnek kicsit nekivetkozni, de ehhez az kell, hogy elobb ide, ismeretlen emberek ele kitegyel par kepet es a pozitiv kommentekbol erot merits, akkor megertenem. De a "majd akkor le tudok fogyni" resze a dolognak nem egyenes...

Nezd, en 162 cm vagyok es olyan 75 kg. Ebben az evben elkezdtem mindenfele finomsagokat sutni es rengeteget ettunk a csaladdal. Elkezdtem futni is, tobbszor is, es jol is esett, de aztan valahogy mindig abbamaradt. Es lehetne kifogasokat talalni, hogy "meragyerekekmiatt nincs idom", meg hasonlok, de minek, mikor en is tudom, hogy egesz egyszeruen egy lusta dog vagyok ebbol a szempontbol, raadasul imadok jokat enni, szoval ha igy haladok, nemhogy fogyni nem fogok, de meg hizni is sikerul jopar kilot. Epp ezert nem altatom sem magam, sem a kornyezetem azzal, hogy "majd lefogyok, amikor...", hanem jokat rohogok magamon, hogy mult heten haromszor sutottem valamit es mar megint azon jar az eszem, hogy mi finomat csinaljak hetvegen. Es most irhatnam meg azt is, hogy eddig mindig sikerult lefogynom, mikor nagyon akartam, mert sajnos nem mindig akarom elegge. Ha akarnam, nagyon akarnam, menne most is, megvan az az egyetlen modszer (1200 kcal naponta), amivel sikerulni szokott.

Ha lehetne veled ertelmesen beszelgetni, ahol nemcsak elbeszelunk egymas mellett, hanem normalis kommunikacio van (kerdezz-felelek, akar oda-vissza), akkor szivesen figyelemmel kisernem ezt a blogot. De ha allandoan tamadsz, csak mert nem azt irom, hogy "csak igy tovabb, szard le oket", akkor inkabb hanyagolom ezt az oldalt.

fat.acceptance 2013.08.12. 21:24:37

azert kell az elfogadas, hogy ne legyek depresszios. mert a depresszio akadyoz a produktivitasban. az elfogadas es elegedettseg ket kulon dolog! attol meg, hogy nem kapol sirogorcsot a zuhany alatt vagy a tukorbe nezve, meg akarhatok fogyni. ha ertekesnek erzem magam igy is, attol meg akarhatok fogyni. el kellene mulnia a depinek es onutalatnak, ahhoz, hogy konnyeden tavoltartsam magam a kajatol es kepes legyek.mozogni, ne erezzem a kulso nyomast. tehat az elfogadas beket jelent, harmoniat... de nem feltetlen elegedettseget. hanem olyan lelki allapotot, ahol van eleg erom valtoztatni. mert akarok, de ha csak.utalom magam, akkor nincs kedvem a takaro alol se felkelni, nemhogy futni. illetve sokk csabitobb a kaja, ahanyszor kiakadok, enni akarok. es mivel visszafogom magam, meg jobban kiborit, hogy nem szabad....nem minden ember egyforma. nalam ez igy.mukodik. attol, hogy nalad nem, meg elfogadhatnad ezt is.fogytam mar le anelkul h a depit igazan kezeltem volna, ez igy nem tartos... mivel ugyanakkoranak lattam magam, idiota dietakat probaltam, amibol jojo effektus lett, honapos probak vegen zabalos feladas.... es itt vagyok ujra. ezert a depressziobol ki kell jonnom, szeretnem kell magam. szamomra ez az egyetlen ut.

fat.acceptance 2013.08.12. 21:52:52

egyebkent a tobbi ok is letezik a blogon, amit irtal. nem egy.dolog miatt lehet irni, eleg osszetett. szeretnek segiteni annak, aki.csak a negativat latja, mert azol hangosak. es lassak, hogy nem.mindenki ugy gondolkodik, es ki kell allni magunkert. en mar nem csak zsakokban merek jarni, de segiteni akarok annak, aki igen. kepekkel. a kepek azert is vanna, h gyakoroljam onmagam felvallalasat. ha ilyen kepeket.ki tudok tenni, talan nem leszek honapokig olyan allapotban h szegyellek utcara menni, sot, neha a szobabol kimenni. az egyetemen a masodik felevem rament erre.... nem akarok tobb ilyet, teljesitenem kell, be kell jarnom. ilyen.kepek bevallalasa ebben erosit. masoknak pedig a zsakruhak elhagyasaban. a legjelentektelenebb dolgot emelted ki, mert a blogom temaja nem a fogyas vagy h hogy allok hozza.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2013.08.12. 22:35:31

OK, ertem. Azt viszont vedd eszre, hogy hiaba nem a fogyas a legfontosabb tema a blogban, sok embernek magyarazkodsz. Olvasd vissza a valaszaidat.
Tedd akkor vilagossa, hogy jelenleg ez nem cel. Es maris csokkent az ertetlenkedok tabora.

Masreszt meg onbizalomneveles celjabol nem gondoltal arra, hogy regisztralsz egy parkereso site-ra is, esetleg olyanra, ahol duci nok vannak tobbsegeben? Latszik a valaszaidon, mennyire orulsz egy-egy olyan kommentnek, ahol megdicser valaki. Az ilyen adhatna egy lokest.

Harmadreszt elmentel mar a valaki altal ajanlott Savannah clubba? Tobb baratnom is hozzad hasonlo testalkattal rendelkezik es nagy ikert arattak az afrikai fiuk koreben. Jo, vigyazni kell, nem mindenki kozeledik joszandekkal, de par onbizalomnovelo bokot biztos ossze tudnal szedni.

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2013.08.12. 22:36:26

onbizalomneveles=onbizalomnoveles
ikert=sikert (iker is lehet belole, egesz magas az ikerszulesek szama Afrikaban :D)

fat.acceptance 2013.08.12. 22:41:44

@afromagyar: eleg sokszor leirtam, de valahogy nem ertettek. mindig az volt a valasz, hogy pedig de, igenis a fogyas legyen a legfontosabb, mert attol majd jol leszel, a sikerelmeny majd eluzi a depit... hiaba irtam le, h nalam nem igy ment.
parkereso volt, de nem tul sikeres. :)
a savannah meglesz, amint lesz idom. eddig nyaron utaztam sokat, most dolgozok, aztan suli...de mindenkepp ellatogatnek oda :)

Nyahu · http://ceshireketket.blogspot.com/ 2013.08.14. 15:16:33

@fat.acceptance: Ez a taktika nagyon fonák, mert amire reagálsz arra reagálnak és így tovább, amire nem ugrasz az többé nem érdekes, ha nem hagyod magad és nem válaszolsz a provokatív kommentekre akkor kikopnak.
Tudom h leszarod, de most egyszer leírom, mert ráérek, hogy az a baj, hogy nem veszed észre a különbséget a között hogy valaki tényleg basztat, vagy csak meg akar érteni, de nagyon távol áll a világotok egymástól.
afromnagyar pl kulturáltan adta elő magát, mégis rátámadtál. akkor hogy is van ez?

fat.acceptance 2013.08.14. 16:12:50

@Nyahu: nem tamadtam le. megbeszeltuk a kulonbsegeket. nice try, troll. mellesleg kulturaltan sertegetni sem jobb.... nem lesz elfogadhatobb a mas eletebe valo belebarmolas attol, hogy nem 10000% idiota frocsoges.

cxc 2013.08.14. 22:01:28

véletlen bolátlottam ebbe de úgy látom vannak ennek az irányzatnak más hivei is :-)

"a kényszeres evő nők TUDATTALANUL FÉLNEK karcsúak lenni. Úgy érzik, ha a külsejük alapján megfelelnek az elvárásoknak, akkor viselkedésükben sem lehet más választásuk, mint a sztereotip női viselkedés. Ezt a viselkedést túl korlátozónak, beszűkítőnek látják, elutasítják"

sites.google.com/site/fogyokuraszemlelet/fogadjuk-el-koeverseguenket-

fat.acceptance 2013.08.15. 12:38:52

@cxc: Persze. Csak nálam nem védőréteg, és nem is félnék más lenni. Mindig ilyen voltam. Alig hiszem, hogy 4-5 évesen ez motivált volna az evésre. :D Vagy akár később. Nem szenvedtem el szexuális bántalmazást, úgyhogy... ez nálam nem így van, ahogy írják. De előfordul ez is.

cxc 2013.08.15. 13:45:52

A legjobb az ha te tudod saját magadnak megfogalmazni, hogy mi a problémád.
Ezt kb meg tudod határozni azért?

cxc 2013.08.15. 14:20:41

Egyébént, hogy halad az önelfogadás? 2,5 hónapos a blog, ez már azért idő. Honnan hova jutottál?

fat.acceptance 2013.08.15. 17:08:38

@cxc: jol. :) batrabb vagyok az utcara menesben, ez hasznos.

cxc 2013.08.15. 18:23:17

jól van akkor :-) Na kicsit hanyagolom a hülye kommenteimet :-) Kíváncsian várom a fejleményeket :-) engem igazából úgyis a következő fázis fog érdekelni :-) Hisz a "módszer" csak akkor lesz érdekes számomra ha önmagad elfogadása után valóban sikerül lefogyni és megtartani az új alakot :-) Nem csesztetésként írom tényleg csak szkeptikus vagyok még mindig :-) de drukkolok :-) Ha meg mégsem jön össze, hát akkor sem dől össze a világ. Egy egész életed van, hogy elfogadd magad vagy ha a másik oldalról nézzük akkor arra, hogy változtass :-) végül úgyis az a lényeg, hogy te jól érezd magad a saját testedben

fat.acceptance 2013.08.15. 18:42:57

hat. erre asszem varhatsz ;) soha nem fog a dietarol szolni ez a blog. a tema marad.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.08.18. 09:31:10

Érdekes ez a poszt!

Néhány alapdolgot azt hiszem leszögezhetünk, minden más aztán abból következik: Kövérnek lenni rossz, normál testalkatúnak lenni jó.

A normál testalkat (külsőre) szebb, mint a kövér. Persze lehet mondani, hogy ízlés dolga, de akkor is.

Namost ebből mi következik? Az, hogy ha valaki kövér, akkor abból külső tekintetében nehezebb jót kihozni, mint normál testalkatból. Nem lehetetlen, de nehezebb. Mondhatni a kövér ilyen tekintetben hátrányból indul.

Az is egy szemléletmód, hogy nem a külső számít, hanem a belső. Én a magam részéről a külcsínt és a belbecset is fontosnak tartom. Ha már az élet szépségeit keressük.

Namost az ember két dologtól lehet kövér. Vagy azért mert túl sokat, vagy túl egészségtelenül táplálkozik, vagy pedig valamilyen betegség áll a háttérben. Ez utóbbi részaránya elenyésző az előbbihez képest. A kövérség civilizácós betegség, mint mondjuk az allergia.

Az utálkozásról: Kövéreken nyíltan utálkozni gyermekkorban szokott az emberek többsége addig, amíg be nem nő a fejük lágya. Onnantól felfogják, hogy ezt nem illik, így ezután nyíltan már nem csinálják. Csak esetleg névtelenül a neten.

Ugyanakkor ezt a blogot egyféle provokációnak látom. Egyfelől idevonzza a kövéreket, másfelől pedig azokat, akik szeretik kövéreken köszörülni a nyelvüket. És már meg is van a balhé.

Őszintén szólva az ilyen blogok csak élezik a helyzetet. Persze lehetne hasznos is, ha afféle lelkisegély szerepet töltene be kövérek között, de a posztírónak láthatóan nem ez a szándéka. Én a kigondoltam blogról (az egyik legjobb abszurd humor blogról) találtam ide, mert a posztoló napok-hetek óta kelti ott a zavart. Miért? Nyilván azért, hogy minél többen klikkeljenek át ide is. Szórja a linkjeit is rendesen.

Szórakozásnak jó ez így, szó se róla, de akkor ne akarjon másféle szerepben tetszelegni a blogíró. Ez a véleményem.

cxc 2013.08.18. 09:49:03

csak provokátor jah leeset nekem is töröltem is a könyvjelzőkből

fat.acceptance 2013.08.18. 10:43:35

hat pedig segiteni celom :) a kigondoltam blogon pedig linkeltek egy bejegyzesemre, ami gyalazatosan azt irta, koveren strandra menni erzeketlenseg. ezert elhataroztam, hogy visszavagok nekik, es ha ekkora seggfejek, hat lassak folyton a dagadtakat! maguknak csinaltak, ok tamadtak be engem. en csak visszavagtam, teljesen jogosan. a blog celja ettol meg vilagos. segiteni akarok.
süti beállítások módosítása