Két igazán aranyos párról találtam legalább ennyire aranyos képeket. Muszáj megosztanom, olyan szépek!

Figyelem! Bizonyos pozíciók és félmeztelen lét miatt a képeket 16 éven fölüliek nézhetik meg.

blogbellyappr1.jpg

blogbellyappr2.jpg

blogbellyappr3.jpg

blogbellyappr4.jpg

blogbellyappr5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://embracethefat.blog.hu/api/trackback/id/tr415528564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noisy Suzy · http://breakingfat.blog.hu/ 2013.09.23. 19:36:03

És szerinted ez nem szexuális perverzió, hanem a belső értékek tisztelete?

fat.acceptance 2013.09.23. 20:32:51

@Noisy Suzy: preferacio, nem perverzio. ez is csak egy alak a sok kozul.

fat.acceptance 2013.09.24. 14:53:58

@Noisy Suzy: Ja és azt is gondolom, hogy irigy vagy. :) Ők elfogadták magukat, van pasijuk, és tökéletesen boldogak. Tényleg irigylésre méltó. :)

Noisy Suzy · http://breakingfat.blog.hu/ 2013.09.24. 20:34:20

@fat.acceptance:
Nem, nem vagyok irigy. Amikor nekem volt ilyen pasim, tényleg borzasztóan boldog voltam, hogy találtam valakit aki "úgy szeret ahogy vagyok". Majd amikor fogytam 10 kilót, elvesztette az érdeklődését irántam, és megcsalt egy nálam jóval kövérebb nővel. Na, akkor ki járt jól?
Én, aki rájöttem arra, hogy az ilyen férfiak nem magamért szeretnek hanem a perverziójukért, vagy te, aki egy hamis érzelmeken alapuló kapcsolatot idealizálsz? :)

fat.acceptance 2013.09.24. 21:20:21

@Noisy Suzy: Buta és bosszús vagy. Nem minden kapcsolat alapul hamis érzelmeken. Attól még, hogy téged nem tudtak eléggé szeretni/a pasi egy faszkalap volt... attól még nem mind ilyen. :) Ez minden alaknál előfordul, és nem az alaktól függ. Bár, sokszor pont a fordítottja, ugye... na mindegy, szóval az, hogy te nem vagy elég jó, vagy a pasi hülye, az egy dolog. De nem minden eset ilyen, csak azért, mert veled egyszer előfordul. Ez még rosszabb, mint az összes többi előítélet... EGYETLEN eset alapján ítélni, hát ehhez tényleg nagyon ostobának kell lenni. Pedig még sajnálnálak is, csak ne lennél olyan hülye, hogy azt hiszed, csak ez az egy eset létezik. És sajnálom, de azt kell hogy mondjam, hogy ha ilyen maradsz, vékonyan sem lesz nagyobb sikered. Ugyanis képzeld, a vékony nőket is dobják, ha nem bírják őket. Érdekes, mi? Szerinted őket nem lehet ejteni? Tévedés. De azért alapozz csak erre, nem tudom, akkor ki is képzeleg hamisan...

Ja, és légyszi, szállj már le a blogomról.

kiraaaaa 2013.09.26. 20:53:36

Ez nem perverzió, ez provokáció.
Ettől ugyanúgy nem fogadja el az ember a dagikkal való szexet, mint a buziságot.

@fat.acceptance: amiről Noisy írt, annak nem az a lényege, hogy elhagyták, hanem,hogy a pasija a dagiságát szerette, nem őt. Ami a fetisizmus jele. Tulképp mindegy a személyiség, csak a hurka meglegyen.

fat.acceptance 2013.09.26. 21:12:05

@kiraaaaa: hogy jossz te ahhoz, hogy donthess, mi elfigadhato es mi nem? mikozod van ahhoz, hogy ki szexel kivel? honnan veszed, hogy a te, vagy hasonlok elfogadasa es engedelye kene hozza?! betegul el vagy tajolva.

egyebkent, ha ez fetis, a vekonyakat szeretni is fetis. mindegy, csak lapos has legyen. n szamit az ember, csak vekony legyen. tessek, mindenre ra lehet mondani. az ilyenek meg felhetnek attol, hogy csak ot kilot is felszedjenek.

de nem errol van szo. attol meg, hogy valaki preferal egy alakot,nem jelenti azt, hogy a belso nem szamit.... raadasul tul hangos suzy 100kg folott van. 10 kg ilyenkor nem latszik meg annyira, hogy azert ne legyen eleg kover valakinek.... nem emiatt dobtak tehat valoszinuleg. szemellenzot nem artana levenni.

kiraaaaa 2013.09.27. 05:45:11

@fat.acceptance:
a) első bekezdés:én nem eldöntöttem, hanem csak leírtam az ÉN véleményem. Engem taszít az ilyen a magmutogatás. Én erről írtam. (ami azt magában hordja, hogy nem rosszabb,mint a tied:) tehát vedd le te a szemellenződ,s fogadd el, azt,hogy én máshogy gondolkodom)

b) harmadik bekezdés: valószínű 100 kiló felett is érezni lehet 10 kilót, vagy a pasi érezni/látni vélte, s neki sok volt a fogyás mennyisége, s ha így nézem akkor ez fetisizálás

fat.acceptance 2013.09.27. 05:52:27

@kiraaaaa: ha igy nezed, az is fetisizalas, amikor valaki hizik ot kilot es mar nem kell. pl. elhagyjak terhesseg utan mert meghizott... szoval a vekonyakat szeretni ugyanolyan. de elarulom, valoszinu, hogy tobb vekonyat hagytak el hizasert, mint forditva.... szoval,vekonyakat szeretni nagyobb fetisizmus.x

fat.acceptance 2013.09.27. 05:56:56

egyebkent pedig altalanossagban irtad, hogy majd jol nem fogadjak el a dagikkal valo szexet. na ez a rohej. miert kene barmi kivulallonak velemenyt alkotni rola? mellesleg provokacio? xD ennel durvabb, szexualis tartalmubb kepek vannak fent atlagosan eleg sol vekony lanynal. gondolom, az nem provokal. tehat kettos merce, igy ervenytelen amit mondasz :))) szamomra, mert aki kettos mercevel mer, az hulye.

kiraaaaa 2013.09.27. 17:27:09

@fat.acceptance: de te itt raktál fel képet és nem máshol, tehát én ezt ítéltem provokációnak ( többiről nem volt szó)
kettős mérce: ahaom, nálad nem jellemző, ugye?

én ezt csak magamutogatásnak tartom, mint a homokosok felvonulását. Nem ez a módja a másság(legyen a homokos, leszbikus, dagi, sovány..stb)az elfogadtatásnak, szerintem.

Q-in-Law 2013.10.06. 19:45:38

Te elfogadod a kövér pasikat? És a rondákat? Te járnál kövér pasival?

fat.acceptance 2013.10.06. 20:15:59

@Q-in-Law: Milyen mélyenszántó kérdések.

Igen, elfogadom őket. Azokat is, akiket ÉN lehet, hogy rondának tartok, mert tudom, hogy másnak tetszhet, attól még, hogy nekem nem tetszik. Az, hogy szexuálisan mit tartok vonzónak, nem befolyásol abban, hogy mást emberileg elfogadjak. Attól még, hogy valaki nem vonzó számomra, az emberi értékeit elismerem, és elismerem azt is, hogy ugyanahhoz a tisztelethez joga van, mint bárki másnak, akit esetleg vonzóbbnak tartok. Az, hogy valaki vonzó valakinek a szemében, nem befolyásolja az elfogadást. Csak azt ismerem el teljes értékű embernek, aki vonzó számomra? EZ igen durván problémás lenne, főleg, hogy a nőkhöz nem vonzódom, tehát nőtársaimat sem fogadnám el.

Nem járnék kövér pasival, de az én személyes preferenciám kívül esik azon, hogy mindenki megérdemel egy alap tiszteletet. Nem járnék velük, de attól még nem tartom őket kevesebbre, mint ember, és nem gondolom azt, hogy másnak sem jöhetnek be és másnak nem vonzók. Tudom, hogy valakinek ők vonzók. Az elfogadás emberségről szól, nem pedig arról, hogy kivel járnék vagy kivel nem.
Elég ostoba, aki az alapján viselkedik a másikkal emberként, hogy tetszik-e neki az illető vagy sem.

hhigins 2013.10.07. 14:39:59

Miért csesztetitek szegény blogírót?

Álomvilágban jár és téveszméket kerget.

Egyszer majd felnő, addig fantáziáljon csak kedvére.

fat.acceptance 2013.10.07. 15:02:17

@hhigins: o,bar alomvilagban elnek tenyleg. :)) nem igy van, sajna.
süti beállítások módosítása